Cara Nak Daftar Ahli Shaklee

Permintaan untuk men Daftar Ahli SHAKLEE hari ini semakin menjadi2.. Permintaan melebihi Borang keahlian yang ade di dalam simpanan.. Semakin hari semakin ramai yang tertarik untuk men Daftar Ahli Shaklee. Anda juga berminat nak men Daftar Ahli Shaklee..? Tapi takut tertipu..? Tak tahu bagaimana nak berniaga..? Oh relaxxx… Tarik nafas jom kita kaji soalan-soalan lazim

Pengedar Shaklee Kepong : Nyaris jadi ANAK BADAK kerana SHAKLEE upsss..!!

Wow lamakan i tak menulis kat sini.. ehehehe macam chipsmore jap ade jap hilang..!! ok hari ni kan nak share pengalaman kakak comel nie bersama SHAKLEE.. memula jadi katak kembang dan tu nyaris nyaris-nyaris jadi anak badak. Seram ok ambil SHAKLEE jadi anak badak.. ni bukan saya kata… tapi dia yang kata.. Huhuhuhu tapi dia

Dari Customer Jadi Rakan Bisnes.. Wakil Sah SHAKLEE di Wangsa Maju dan UIA.

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat teman teman di alam maya. Lama sungguh rasanya saya tak update blog nie. Bulan Mei juga dah hampir ke penghujungnya. Banyak sungguh dugaan yang saya rasa dalam bulan nie. Apa pun saya tetap redha dengan ketentuan dari Nya. Pasti ada hikmah yang tidak kita ketahui disebalik semua ini. InsyaAllah…. Ishh

Pengalaman Dr Siti Nawwal Bersama Shaklee.. Pengedar sah Sahklee Di Kajang..!!

Salam Jumaat semua. Wah datang angin rajin nak update blog, hari-hari cerita dok bertukarkan. Kalau tak sampai naik bersawang blog nie di tinggalkan. Huhuhuhu, maaf laa ye! erm hari nie saya nak kongsikan cerita adik kepada kawan saya Siti Fithriah, iaitu Dr Siti Nawwal. Walaupun ramai sebenarnya Doktor-doktor diluar sana yang menolak untuk mengambil supplement dalam kehidupan seharian.

Pengedar Sah Shaklee di Putrajaya. Jom baca kisah keterujaan Cik Shetah bersama Shaklee..!

Assalamualaikum ibu-ibu comel…!! Fuhhhhh.., Whooffff Hooohhhh..!! haaa tu dia.., berterbangan sesawang ke sana sini. Punya la lamakan tak update blog sampai naik berabuk dah blog nie, adehhh..! Seminggu dua nie busy laa memanjang, menguruskan hal client, hal anak2 hala bapa kepada anak. Semua la, sampai hal sendiri terlupa.. hik hik hik. Erm ibu-ibu semua apa