Penyakit Vertigo ~ Kacak Tapi Pekak.. Oh No..!!

Ari ni saya nak share pasal Penyakit Vertigo. Kita ubah selera ok.. Asyik breastfeeding je..  Pernah dengar tentang Penyakit Vertigo..? Ramai sebenarnya tak tahu tentang wujudnya penyakit Vertigo ni. Ok meh nak cerita sikit. Vertigo ni merupakan satu keaadan di mana seseorang merasa dirinya atau ruangan di sekelilingnya berpusing. Perasaan ini disebabkan oleh virus, penurunan

Mataku Kabur Selepas Melahirkan Anak ~ Wakil Shaklee di Banting, Serdang dan Bukit Tinggi

Erm pernah tak dengar yang orang kata dalam pantang x boleh baca buku, dalam pantang kene tidur cukup, dalam pantang tak boleh tengok PC kerap dan sebagainya.. Hal ini kerana boleh mengakibatkan penglihatan kita menjadi kabur atau dengan kata l;ainnya RABUN.. huaa seramnya.. jom baca pengalaman Puan Shafinaz yang mendapati dirinya hampir rabun selepas melahirkan

Pengedar Shaklee Kepong : Nyaris jadi ANAK BADAK kerana SHAKLEE upsss..!!

Wow lamakan i tak menulis kat sini.. ehehehe macam chipsmore jap ade jap hilang..!! ok hari ni kan nak share pengalaman kakak comel nie bersama SHAKLEE.. memula jadi katak kembang dan tu nyaris nyaris-nyaris jadi anak badak. Seram ok ambil SHAKLEE jadi anak badak.. ni bukan saya kata… tapi dia yang kata.. Huhuhuhu tapi dia

Vitamin Cinta ~improve sexual health~

Assalamualaikum ibu-ibu comel…!! Wow.., memandangkan bulan ni bulan Promo ALFAFA makin menjadi2 testimoni tentang kehebatan nya kan.,. meh nak kongsi satu lagi kisah dari anak bisnes yang juga merupakan rakan sepermainan saya masa kecil dulu.. 😉  Ibu muda beranak dua.. tak lama lagi masuk no 3 laa tu.. aminnn.. ehehehhee..  _________________________________ Jom kita baca kisah beliau

Alfalfa – Penawar keputihan dan rahsia keintiman wanita. Apa kata mereka yg dh cuba ?

Alhamdulillah dgn rahmat dan kasih sayang dariNya.. mari kita mulakan pagi yg indah ini dgn doa ini.. “Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia.” Saya sekadar nak

11 Tips Rahsia Meneruskan Cabaran Penyusuan Bulan Ramadhan

1. Kerapkan Menyusu / Mengepam Susukan bayi sekurang-kurangnya setiap 3 jam pada siang hari. Jika bayi tidur lebih daripada 3 jam, kejutkan dia untuk menyusu. Pada waktu malam pula, kejutkan bayi untuk menyusu tambahan terutamanya jika dia tidur lebih daripada 4-5 jam. Perah setiap 3 jam. Jika bayi mahu menyusu ketika memerah, berhenti. Susukan dia

Dari Customer Jadi Rakan Bisnes.. Wakil Sah SHAKLEE di Wangsa Maju dan UIA.

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat teman teman di alam maya. Lama sungguh rasanya saya tak update blog nie. Bulan Mei juga dah hampir ke penghujungnya. Banyak sungguh dugaan yang saya rasa dalam bulan nie. Apa pun saya tetap redha dengan ketentuan dari Nya. Pasti ada hikmah yang tidak kita ketahui disebalik semua ini. InsyaAllah…. Ishh

Kesan Shaklee pada susuibu sangat hebat?

Apa kata mereka? credit Sis Laila Jom dapatkan supplement anda arini dengan harga “mampu milik” 🙂 Adakah supplement SHAKLEE membanyakkan susu? Jawapannya TIDAK namun pengambilan vitamin yang konsisten dan pengambilan pada masa yang betul membantu penghasilan susuibu dengan lebih cepat dari biasa! Apa kata kawan-kawan kami ? ESP Jika berminat, boleh hubungi saya : Email Yahoo :zura_law@yahoo.com Gmail : naluriibue@gmail.com Call/Whatsapp : 012-7894742

600oz Dalam Sebulan

Salam ibu-ibu sekalian, kali ini, saya ingin kongsikan testimoni pelanggan Iffa. Artikel dibawah dipetik dari blognya ___________________________________________________Salam ibu-ibu, ada satu perkongsian hangat yang Iffa ingin share! Gambar di atas KURANG JELAS?? Mari Lihat gambar berikut: Rezeki buat anakku, Mohammad Syafiq bin Junaidi & inspirasi buat semua.. 600 oz jumlahnya sejak 17 jun 2011 – 14 julai