Pengedar Shaklee Rawang : SERAM JD TONG LEPAS BERSALIN.

Wow..!! hahahha.. nie bukan bersarang lagi dah blog nie.. rasa dah tak nampak apa dah nie..!! aduhh lamanya saya tak menjengah ke sini.. Melampau sungguh tau..!! Maklumlah ni jengah sebab dah nak dekat2 due kan.. so dok laa belek semula kisah pasal breastfeeding dulu untuk tuan puteri dalam perut nie..!!  Ermm tetiba terpanggil pula nak

Kesan Shaklee pada susuibu sangat hebat?

Apa kata mereka? credit Sis Laila Jom dapatkan supplement anda arini dengan harga “mampu milik” 🙂 Adakah supplement SHAKLEE membanyakkan susu? Jawapannya TIDAK namun pengambilan vitamin yang konsisten dan pengambilan pada masa yang betul membantu penghasilan susuibu dengan lebih cepat dari biasa! Apa kata kawan-kawan kami ? ESP Jika berminat, boleh hubungi saya : Email Yahoo :zura_law@yahoo.com Gmail : naluriibue@gmail.com Call/Whatsapp : 012-7894742

Ostemetrix Shaklee: Tiada Sembelit..! Tiada Kejang..! Hidup Lebih Sihat

Antara Kepentingan Kalsium dalam diet seharian :  kepentingan Kalsium untuk wanita hamil- kurangkan komplikasi semasa meneran Osteoporosis penyakit senyap & serius. Mengapa terjadi dan bagaimana mencegahnya? Peranan kalsium sebagai ‘milk booster’ Masalah Migrain & apa peranan kalsium Hari ni Jom baca perkongsian dari blog kak N. Pengalaman beliau dalam mengamalkan Shaklee Ostematrix. Sebelum itu, apa

Migrain , sakit kepala? Ada penawar selain dari ubat atau pain killer?

Sumber : Mama Faiz Migrain dan sakit kepala ni antara masalah yang sering diutarakan…..”aku ada masalah sakit kepala lah..migrain la.. shaklee ada ubat tak” saya tak jual ubat yer.., mintak maaf.., kalau nak diikut jalan singkat..senang je… telan panadol ke..telan painkiller..reda lah migrain tu kan .kan ..tapi kesan jangka panjang kepada kesihatan?badan je lah yang