Omega Vitamin Untuk Otak

Bulan ni dah masuk bulan November. Biasalah Bulan November para guru sibuk mengedarkan prestasi sekolah anak-anak. Alhamdulillah keputusan Amsyar dan Fayyadh amat memberansangkan. Saya memang memilih makanan yang terbaik untuk tumbeseran anak saya dan memberi mereka vitamin untuk perkembangan otak yang sihat. Vitamin atau suplement untuk tumbesaran otak anak-anak adalah merupakan satu nutrisi wajib yang

Susu Ibu Sebatian Ajaib

Credit to : iluvislam.com “Dan Kami wajibkan manusia berbuat baik kepada kedua ibu bapanya; ibunya telah mengandungnya dengan menanggung kelemahan atas kelemahan dan menceraikan susunya dalam masa dua tahun; bersyukurlah kepada-Ku dan kepada kedua ibu bapamu; dan kepada Aku-lah tempat kembalimu.” (Surah Luqman, ayat 14) Air susu ibu ialah satu sebatian tiada tandingan yang diciptakan oleh

Pengedar Shaklee Rawang : SERAM JD TONG LEPAS BERSALIN.

Wow..!! hahahha.. nie bukan bersarang lagi dah blog nie.. rasa dah tak nampak apa dah nie..!! aduhh lamanya saya tak menjengah ke sini.. Melampau sungguh tau..!! Maklumlah ni jengah sebab dah nak dekat2 due kan.. so dok laa belek semula kisah pasal breastfeeding dulu untuk tuan puteri dalam perut nie..!!  Ermm tetiba terpanggil pula nak

Makanan ibu saat hamil pengaruhi otak anak..get yourself Omega Guard & Bcomplex

Gizi makanan seimbang menjadi faktor penting untuk perkembangan otak anak. bukan hanya ketika anak masih kecil atau sudah menjangkau ke alam sekolah rendah..tapi apa yang sang ibu konsume ketika hamil yakni sejak anak masih berbentuk janin & menyusukan anak perlu juga dititik beratkan Dr Alan Logan, penulis buku Brain Diet: The Connection Between Nutrition, Mental Health, and Intelligence’ mengungkap, makanan yang