Pengedar Shaklee Kepong : Nyaris jadi ANAK BADAK kerana SHAKLEE upsss..!!

Wow lamakan i tak menulis kat sini.. ehehehe macam chipsmore jap ade jap hilang..!! ok hari ni kan nak share pengalaman kakak comel nie bersama SHAKLEE.. memula jadi katak kembang dan tu nyaris nyaris-nyaris jadi anak badak. Seram ok ambil SHAKLEE jadi anak badak.. ni bukan saya kata… tapi dia yang kata.. Huhuhuhu tapi dia

11 Tips Rahsia Meneruskan Cabaran Penyusuan Bulan Ramadhan

1. Kerapkan Menyusu / Mengepam Susukan bayi sekurang-kurangnya setiap 3 jam pada siang hari. Jika bayi tidur lebih daripada 3 jam, kejutkan dia untuk menyusu. Pada waktu malam pula, kejutkan bayi untuk menyusu tambahan terutamanya jika dia tidur lebih daripada 4-5 jam. Perah setiap 3 jam. Jika bayi mahu menyusu ketika memerah, berhenti. Susukan dia

Dari Customer Jadi Rakan Bisnes.. Wakil Sah SHAKLEE di Wangsa Maju dan UIA.

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat teman teman di alam maya. Lama sungguh rasanya saya tak update blog nie. Bulan Mei juga dah hampir ke penghujungnya. Banyak sungguh dugaan yang saya rasa dalam bulan nie. Apa pun saya tetap redha dengan ketentuan dari Nya. Pasti ada hikmah yang tidak kita ketahui disebalik semua ini. InsyaAllah…. Ishh

Kesan Shaklee pada susuibu sangat hebat?

Apa kata mereka? credit Sis Laila Jom dapatkan supplement anda arini dengan harga “mampu milik” 🙂 Adakah supplement SHAKLEE membanyakkan susu? Jawapannya TIDAK namun pengambilan vitamin yang konsisten dan pengambilan pada masa yang betul membantu penghasilan susuibu dengan lebih cepat dari biasa! Apa kata kawan-kawan kami ? ESP Jika berminat, boleh hubungi saya : Email Yahoo :zura_law@yahoo.com Gmail : naluriibue@gmail.com Call/Whatsapp : 012-7894742

Protein Asas Sel – Keperluan Utama Kita. Semua orang perlukan Protein!

Ada kenalan bertanya, mengapa mukanya penuh dengan tompok-tompok hitam akibat kesan bekas jerawat lama….apakah ia sebenarnya? Kesan tompokan hitam itu adalah sel mati yang tidak dapat digantikan dengan sel baru yang lebih baik. Pengambilan protien membantu menghasilkan sel baru maka sel mati dan sel lama ini dapat disingkirkan. Apa kelebihan dan kebaikan protien sebenarnya ? KEPERLUAN