Pengedar Shaklee Rawang : SERAM JD TONG LEPAS BERSALIN.

Wow..!! hahahha.. nie bukan bersarang lagi dah blog nie.. rasa dah tak nampak apa dah nie..!! aduhh lamanya saya tak menjengah ke sini.. Melampau sungguh tau..!! Maklumlah ni jengah sebab dah nak dekat2 due kan.. so dok laa belek semula kisah pasal breastfeeding dulu untuk tuan puteri dalam perut nie..!!  Ermm tetiba terpanggil pula nak

Mataku Kabur Selepas Melahirkan Anak ~ Wakil Shaklee di Banting, Serdang dan Bukit Tinggi

Erm pernah tak dengar yang orang kata dalam pantang x boleh baca buku, dalam pantang kene tidur cukup, dalam pantang tak boleh tengok PC kerap dan sebagainya.. Hal ini kerana boleh mengakibatkan penglihatan kita menjadi kabur atau dengan kata l;ainnya RABUN.. huaa seramnya.. jom baca pengalaman Puan Shafinaz yang mendapati dirinya hampir rabun selepas melahirkan

Pengedar Shaklee Kepong : Nyaris jadi ANAK BADAK kerana SHAKLEE upsss..!!

Wow lamakan i tak menulis kat sini.. ehehehe macam chipsmore jap ade jap hilang..!! ok hari ni kan nak share pengalaman kakak comel nie bersama SHAKLEE.. memula jadi katak kembang dan tu nyaris nyaris-nyaris jadi anak badak. Seram ok ambil SHAKLEE jadi anak badak.. ni bukan saya kata… tapi dia yang kata.. Huhuhuhu tapi dia